Mød de charmerende Tinyly figurer fra Djeco! Her hos Barnlil' er vi helt vilde med dem.


Som en del af Tinyly universet, findes der både søde små kufferthuse, fine halskæder, klistermærkebøger, og selvfølgelig også de helt særlige figurer.

100,00
100,00

Tinyly figurerne er et perfekt samleobjekt, og legetøj i et. Hver figur er ca. 10 cm høje, har en sød lille følgesvend, plus der medfølger også 2 accessories til hver figur. Armene er bevægelige og de små accesories kan tages af og på dukken.


De små Tinyly dukker vækker især begestring hos børn mellem 4-9 år, med deres fine og farverige detaljer, er der til mange timer leg. Hver figur har deres helt egen personlighed og interesser, som deres lille kæledyr også reflekterer.


Tinylys eventyrlige og poetiske univers opmundrer til mange timers leg og sætter gang i fantasien.


De små dukker kan også sagtens bruges til leg i mange forskellige slags dukkehuse.


Udover dukkerne har Djeco også lavet små foldemapper med flytbare og genanvendelige klistermærker, hvor man kan iklæde Tinyly figurer forskellige skønne outfits igen og igen.


Vi forhandler også søde halskæder med en endnu mindre Tinyly dukke som vedhæng, så man kan pynte sig med sin yndlingsdukke.


Djeco udvider hele tiden serien, og de har lavet de fineste kufferter, som er udformede som små huse hvor dukkerne kan bo i, og man nemt kan tage legetøjet med på farten., f.eks til en legeaftale, eller overnatning hos bedsteforældrene.


Foruden kufferterne, er det nyeste Djeco har lavet til Tinylyserien, små søde butikker (Tinyshops), hver med deres eget tema, og dukke med kæledyr.

Du kan endda også købe de fineste smykkeskrin, når du åbner låget spilles en lille melodi, og Tinyly dukken danser rundt og rundt.

Tinyly serien er designet for det kendte franske legetøjsmærke Djeco, af illustrator Virginie Brachet.

Nyheder