Hos Barnlil.dk finder du et bredt udvalg af Our Generation produkter til børn.

Our Generation er et amerikansk firma, der fremstiller dukker som er 46 cm høje, og alt det tilbehør man kan ønske sig til Our Generation dukkerne, såsom heste, scootere, ballet udstyr m.m.

Our Generation dukkerne er på få år blevet utroligt populære i danmark, og det kan man godt forstå, især piger i alle aldre er vilde med de fantastiske detaljer der er i alt Our Generation tilbehøret som findes til dukkerne. Her på siden kan du f.eks købe en Our Generation hest til din dukke, en our Generation frisørstol, en hund til din Our Generation dukke, du kan endda købe en special lavet børste til Our Generation dukkernes hår og meget meget mere.

Alle Our Generation dukkerne har deres egen individuelle personlighed, og kommer med deres helt egen historie. En dukke er vild med at sy og vil derfor gerne være designer, en anden dukke er en rigitg hestepige og har sin egen pony, en anden elsker at stå på rulleskøjter sammen med alle sine dukkevenner osv., Med Our Generation dukkerne er der uendelige muligheder for rolleleg sammen med veinderne.

Alle materialerne som bruges i fremstillingen af our Generation dukkerne er nøje udvalgt, selv æskerne de leverer dukkerne og deres tilbehør i er øko certificeret.

Nyheder