230,00
235,00
210,00

Jellycat er bamser og nusseklude i de blødeste og lækreste materialer

Hvis du har fundet vej her til siden, så er det sikkert fordi du er lige så vild med de bløde bamser og tryghedsskabende nusseklude som vi er her hos Barnlil’. Jellycat er blandt vores absolutte favoritter, når det gælder krammebamser til dit barn.

Hvad enten du er på udkig efter den blødeste bamse til dit eget barn, eller den perfekte gave til barnedåben, babyshoweren eller navngivningsfesten, så er der stor sandsynlighed for, at du finder den i Jellycat universet.

 

Jellycat kaniner – findes der overhovedet andet?

Jellycat er uden tvivl bedst kendt for kaninerne, som efterhånden er fast inventar på de fleste børneværelser. Men faktisk er der mange flere bamsevenner i sortimentet – både dyr som vi kender herhjemme fra, men også eksotiske- og arktiske dyr fra forskellige steder i hele verden.

Kender du f.eks. til Jellycat hunden eller Jellycat katten? Eller hvad med Jellycat pingvinen eller Jellycat gorillaen? Jellycat løven? Jellycat sneglen?

Gå på opdagelse i Jellycat universet her på siden, og lad dig inspirere. Måske finder du lige præcis den bamse som er næste indflytter på børneværelset.

 

Jellycat er lækker, blød kvalitet – selv efter et par vasketure

Jellycat går meget op i, at deres bamser og nusseklude bliver produceret i de bedste og blødeste materialer. Jellycat siger faktisk selv, at de simpelthen vil være det blødeste ”legetøj” som dit barn nogensinde har givet et kram - og der bliver absolut ikke gået på kompromis med kvaliteten.

Derfor kan alle produkter i Jellycats sortiment klare at blive vasket, uden at det går ud over den bløde kvalitet, og det er jo faktisk en ret god egenskab, for dit barn vil uden tvivl elske at kramme de bløde bamser, lige som bamserne og nussekludene sikkert også kommer i kontakt med både munde og næser der løber.

 

Vidste du at?

Navnet Jellycat blev faktisk opfundet af et barn som elskede både vingummier og katte, og som morede sig ved tanken om en sammenblanding af de to. Det fjollede navn viste sig at være en perfekt fortolkning af selve virksomhedens stil, og derfor blev navnet hængende.

 

Hvis du er vild med Jellycat, så kan det være du også vil synes om dette fine mærke.

Nyheder