Wauw Capow - True Cherry Leggings

119,00
170,00
Du sparer: 51,00

BangBang True Cherry Leggings er nogle utrolig lækkere leggings i mørkeblå med søde kirsebær på benene. De er lavet i dejlig bløde marterialer, som gør dem utrolig behagelig at have på. Gode til både shorts, nederdel, kjole eller en lange t-shirt/trøje.

 

legende tøj til legende børn!

Ejerne Louise og Mia mødte hinanden på 'The Danish Design School'.

De opdagede hurtigt, at de havde en fælles drøm, nemlig at skabe børnetøj, der er inspireret af børnene. Så i 2008 gjorde de drøm til virkelighed, og præsenterede for første gang deres kollektion BangBang Copenhagen.

I dag er deres mærke veletableret over hele verden, og har nu et meget godt og velfungerende team af medarbejdere, som hjælper med at bringe noget wauw og capow i din garderobe. Det er også grunden til de i 2018 ændrede deres navn til Wauw Capow.

De færdige stilarter sendes til deres produktionssted i Serbien, Hvor de bruger en familieejet fabrik, som de besøger to gange om året. Forholdet til personalet i Serbien er godt og personligt, hvilket gør det muligt, at følge processen fra design til produkt.

Alt deres tøj fremstilles i Europa, på de måde kan de sikre at produktionen sker under europæiske beskæftigelsesstandarder, samtidigt gør det også at tøjet kan blive transporteret i lastbiler, og ikke med fly, på den måde er de med til at reducerer CO2 udslip. Når det er muligt bruger de altid miljøcertificerede tekstiler.

På Vesterbro, København deltager de ivrigt i deres lokalsamfund, Hvor de støtter det lokale NGO-projekt, samt de donerer tøj til Røde Kors lokale velgørenhedsbegivenhed og Faraja Skole og dagpleje til handicappede børn.

 

Materiale: 78% bomuld, 18% polyamid, 4% elastan
Vask: 30 grader på vrangen, Må ikke stryges, Må ikke bleges, Må ikke renses, Må ikke tørretrumbles, Kan skrumpe 5%
Varenr.: 1901086

 

Vi pakker gerne dine varer ind, husk blot at skrive det i kommentar feltet ved din bestilling.

Forslag til dig
Passer sammen med
Andre købte også

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: