Soft Gallery - Rosario kjole, Dusty pink AOP Lurex stripe

200,00
400,00
Du sparer: 200,00

Soft Gallery Rosario kjole i dusty pink, er en virkelig sød kjole, i et utroligt let og blødt stof. Den edr perfekt til både hverdag og fest, da den har guld print og flæser ved ærmerne. Der er løst elastik i ærmerne og en fin knap i nakken.

 

Soft Gallery er et dansk tøjfirma, der laver børnetøj til børn i alderen 0 - 14 år. Deres firma blev etableret i 2007 i København, Danmark. Ejeren, Tine Holt Møller, er ikke blot ejeren, men også hoveddesigner af mærket.

Tøjet er luksuriøst og moderne med et kunstnerisk twist. De lægger stor vægt på, at deres materialer er af høj kvalitet. De kendes på at deres design er ærlige, tidløse og personlige.

Hver sæson samarbejder de med både lokale og internationale kunstnere, som konverterer unikke temaer til print og håndbroderier i sæsonens farver, som der bringer liv til det bløde lærred og giver samlingen et organisk flow med smukke variationer. I samarbejdet med kunstnerne forsøger Soft Gallery at bringe kunsten ud og viderebringe fantastiske inspirerende historier.

Ejeren Tine Holt Møller er uddannet med en kandidatgrad i kvinders mode, fra Royal College of Art i 2000. Inden hun oprettede sit firma Soft Gallery, har hun arbejdet for flere designfirmaer. Hun bor i Nordkøbing sammen med sin mand, fotograf Simon Ladefoged, og deres to børn, Norman og Ida ..

 

Materiale: 100% bomuld
Vask: 30 grader maskinvask, Vask med samme farver, vaskes på vrangen, stryges på vrangen, Må IKKE stryges på printed, kan skrumpe 5%, Holdes væk fra ild
Varenr.: 418-215-000

 

 

Vi pakker gerne dine varer ind, husk blot at skrive det i kommentar feltet ved din bestilling.

Forslag til dig
Passer sammen med
Andre købte også