Bang Bang Copenhagen - Elefanthue, Teddy Dot

125,00
250,00
Du sparer: 125,00

BangBang Copenhagen Elefanthue er en rigtig sød hue med store sorte prikker på.og 2 flotte lyserøde plys ører. Med denne elefanthue er du sikker på dit barn bliver uimodståelig bedårende. Huen har lækker blødt stof inden i, som gør den behagelig at have på. Kanten er sort og slutter godt til om ansigtet, så kulden ikke sniger sig ind i ørerne.

 

legende tøj til legende børn!

Ejerne Louise og Mia mødte hinanden på 'The Danish Design School'.

De opdagede hurtigt, at de havde en fælles drøm, nemlig at skabe børnetøj, der er inspireret af børnene. Så i 2008 gjorde de drøm til virkelighed, og præsenterede for første gang deres kollektion BangBang Copenhagen.

I dag er deres mærke veletableret over hele verden, og har nu et meget godt og velfungerende team af medarbejdere, som hjælper med at bringe noget wauw og capow i din garderobe. Det er også grunden til de i 2018 ændrede deres navn til Wauw Capow.

De færdige stilarter sendes til deres produktionssted i Serbien, Hvor de bruger en familieejet fabrik, som de besøger to gange om året. Forholdet til personalet i Serbien er godt og personligt, hvilket gør det muligt, at følge processen fra design til produkt.

Alt deres tøj fremstilles i Europa, på de måde kan de sikre at produktionen sker under europæiske beskæftigelsesstandarder, samtidigt gør det også at tøjet kan blive transporteret i lastbiler, og ikke med fly, på den måde er de med til at reducerer CO2 udslip. Når det er muligt bruger de altid miljøcertificerede tekstiler.

På Vesterbro, København deltager de ivrigt i deres lokalsamfund, Hvor de støtter det lokale NGO-projekt, samt de donerer tøj til Røde Kors lokale velgørenhedsbegivenhed og Faraja Skole og dagpleje til handicappede børn.

 

 

Materiale: Stof - 65% bomuld, 30% polyester, 5% spandex
Vask: 30 grader skånevask på vrangen, stryges ved lav varme, må ikke bleges, må ikke renses, må ikke tørretrumbles, kan skrumpes 5%
Varenr.: AW16Ted

 

Vi pakker gerne dine varer ind, husk blot at skrive det i kommentar feltet ved din bestilling.

 

Forslag til dig
Passer sammen med
Andre købte også

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: